Anak dara seksi belajar beromen

posted by | Leave a comment

Aku teruskan lagi …ramas2 tetek dia dr belakang…..tiba2 jer terus dia pusing mengadap aku….belum dia cakap apa2 terus aku cium mulut dia…sambil tangan aku raba buntut dia pulak. Satu persatu pakaian dia aku bukak…diam …biarkan aje.Dia Cuma biarkan aje tapi aku tau dia dah teransang. Aku terus isap puting dia…sambil tangan merayap kat celah kangkang dia…memang dah stim…cipap dia pun dah banyak.CERITA LUCAH MELAYU SEKS DENGAN NURSE ZANA KU adalah seorang yg berjaya, berusia 37 tahun mempunyai 3 org anak. Rumahtangga aku pulak mmg bahagia kalau ada selisih faham tu biasalah kan. Cuma mampulah jugak kalau dlm 2…3 kali seminggu tu makan kat restoran 5 bintang.Lepas dlm 1 jam kite orang main untuk 2nd time tu suami dia pun call nak ambik dia. Kalau susah sgt aku akan check in kat hotel lepas keje.

Ni nak cerita lah pasal pengalaman zaman persekolahan dulu. Semakin laju jariku berdayung, begitu juga dengan Yati yang seperti lagi menumbuk sambal. Sudah itu dengan matanya yang setengah buka setengah tutup berbisik kat aku.. Crrutt crutt crutt air maniku terpancut dengan banyaknya di muka dan di dada Juni.

Tengah berbual ngan doktor2 dan nurse2 kat situ…terpandang sorang nurse ni. Nama dia Zana (nama tipu…takan nak bg tau nama betul kut). Sehinggalah satu hari tu, dlm kul 8 mlm, wife aku dpt call dari hospital ada patient yg terpaksa bersalin cara ceasar…ada complication. So terpaksalah suami dia settlekan dulu masalahnya dulu. Dia kata kat aku yg ikut sekali ke dapur tu tak percaya kat dia ker. Aku terus pegang bahu dia…sambil aku cium leher dia. Aku terus cium leher sambil tangan aku gosok-gosok lengan dia….mulut dia mmg terus berkata jangan….jangan…tapi setakat mulut jerlah….sambil biar je aku cium leher dia.

Mmg rupa…badan dia ni buat aku tak senang duduklah. Tengah sembang2 tu aku pun buat2 senyumlah…sorang dr kat situ mcm perasan sambil aku borak2 aku duk asyik pandang nurse tu. Aku kata takdelah camtu…Cuma kalau dia tak jumpa cari gula ke susu ke senang aku tunjukkan… Aku dpt rasa dia dah naik biji-biji kat lengan dia.

Biasanye kalau aku tunggu wife aku ni selalu jugaklah aku masuk dlm hospital tu. Wife aku kata dia baru join ..sebelum ni dia keje kat hospital kerajaan. Rupa dia nak kata lawa sgt tu taklah sedap mata memandanglah katakana. Kalau pembaca semua adalah masa tu…akan gelak sakan kat aku. Aku tersentak bila wife aku cakap si Zana ni tumpang balik jap sementara tunggu suami dia dtg ambik. Rumah aku plak kat bukit antarabangsa so tak jauhlah. Bila dah makan semua dia bangun nak cuci tangan aku duk perhati je badan dia. Maid plak biasanye kalau takde apa dia berperaplah dlm bilik dia.

Ward gynaecology tu ramai jugaklah aku kenal…tapi nurse ni mmg aku tak pernah tengok. Barulah aku tau dia dtg umah aku tu bersama ngan bini aku. Dia pakai track suit ngan sleeveless t shirt.ketat. Sejak dr hari tu dia boleh katakan hari2 singgah umah aku dulu sementara tunggu suami dia dtg ambik. Dia call suami dia, suami dia kata ada machine breakdown so production takleh jalan. Sambil borak2 tu …aku ni mcm biasalah mata terpaku kat dada dia….kalau dia bangun jer aku tenung kat punggung dia bulat macam Jlo. Aku bangun nak ke dapur nak buat air dia…dia kata takpe dia buat sendiri…aku pun selalu cakap ngan dia…kalau rasa nak minum ke makan ker buat mcm umah sendiri. Aku ikut sekali ke dapur berdiri membelakangkan dia. Aku betul2 berdiri belakang dia….pegang bahu dia….gosok-gosok…dia terkejut.

Leave a Reply

  1. telechat dating 03-Dec-2018 21:25

    If you search for good new porn games, we recommend you to check this category.

  2. teen girl dating rules 10-Apr-2019 09:46

    In some cases, depending on the producer, dedicated tools are rolled out for this purpose alone: to scan your phone’s operating system and update all existing software applications.

  3. true blood star online dating 28-Jan-2019 20:52

    If the GPS mirrors ground based STAR as I am thinking, you can bet the STAR will be loaded in the 430 and my NAV two will have the appropriate ground based fix tuned in with the correct radial on NAV2 for legality sake.

  4. online dating calgary ab 17-May-2019 22:31

    Walaupun dunia hari ini semakin canggih dengan segala kemudahan canggih dan peralatan perubatan yang sofisitikated namun tidak semuan penyakit dapat diubati.

  5. arkansas dating sites 16-May-2019 11:17

    If you have approach anxiety when it comes to meeting strangers in person, online dating gives you all the time you need to calm down and send that message.

Teluguauntiesfinder com